SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Vælg dit land Danmark Danmark
Gratis levering for alle ordrer over 350 DKK
Levering inden for 3-4 arbejdsdage
Sikker betaling med 3D Secure

Tandpasta Be you

Sådan virker nænsom blegning

Seks pikante smage. Seks livlige farver. Langvarig friskhed. Nænsom, naturlig whitening. En ny dimension inden for tand- og mundsundhed.

Frisk pust til din daglige tandbørstning – perfekt til både manuelle og soniske tandbørster.

Kun veganske ingredienser – uden brug af  SLS, triclosan, blegemidler og mikroplastik

Frisk, farverig, nænsom – en revolution inden for din tand- og mundsundhed

Veganske vibrationer – ingen animalske produkter

Én tandpasta. Seks forbløffende smage

Farver, der er smukke nok til at gøre mandag morgen mere interessant. Smagskombinationer med wow-faktor. Vælg ud fra dit humør. En superfrisk, sund mund er garanteret.

Hold dig frisk i flere timer

Føl dig frisk, føl dig selvsikker… længe efter du har børstet tænder. Kraftfulde bobler i tandpastaen giver dig en opfriskende og langvarig fornemmelse af mentol.

Urtehealing

Skønne urter og naturlige ingredienser – inklusive ekstrakter fra rød solhat, pomerans, djævleklo og indisk vandnavle – giver næring til vævet i din mund… og hjælper med at modvirke inflamation.

Hvorfor Be you?

De livlige farver. Friske smage. Nænsom whitening med naturlige enzymer, som også plejer dit tandkød og emaljen på dine tænder. Be you Smuk på indersiden og på ydersiden.

Hvid magi

Glucoseoxidase lyder en smule skræmmende. Men det er faktisk et naturligt enzym, der nænsomt whitener dine tænder – uden blegemidler – og samtidig plejer dit tandkød og emaljen på dine tænder. Ren magi.

Nænsom, naturlig whitening – ved hjælp af enzymer

Smukke, sundt-udseende tænder giver dig selvtillid og livsglæde. En almindelig blegning er smertefuldt og kan være skadelig. Modsat Be you whitening tandpasta. Hvorfor? Det lysner ved hjælp af enzymer…

Et enzym, en naturlig proces, hvidere tænder

Be you indeholder glucoseoxidase – et naturligt enzym. Det er et protein, som indleder en stofskifteproces. Glucoseoxidase i munden fører til dannelsen af oxygen… hvilket fører videre til nænsom whitening.

To meget attraktive følgevirkninger

For det første… i) Glucoseoxidase omdannes i forbindelse med spyt til brintoverilte ii) Det bekæmper omgående bakterier. For det andet… i) Det aktiverer spyttets system af lactoperoxidase ii) Også dette har en antibakteriel – og en virushæmmende samt svampehindrende – effekt.

Tandemalje… ”Jeg elsker dig”

Ingen skadelig blegning. Ingen nedbrydning. Emaljen forbliver ikke kun intakt, men den bliver også mere skinnende og hvid. Alt sammen takket være glucoseoxidase – et enzym, der er så naturligt, at bier anvender det til at holde bakterier væk fra deres honning.

Når det kommer naturligt til dig at smile

Udover at afvise de typiske ubehagelige ingredienser, man forbinder med blegning… er Be you et supereffektivt whitening system og et fuldstændig naturligt whitening system – takket være glucoseoxidase.

CS 5460

Verdens mest effektive tandbørste?

Læs mere Køb

Rene tænder

Den ultimative guide

Læs mere Køb

Rejsesæt

Børst dine tænder
når du er på farten

Læs mere Køb