SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Vælg dit land Danmark Danmark
Gratis levering for alle ordrer over 350 DKK
Levering inden for 3-4 arbejdsdage
Sikker betaling med 3D Secure

Levering og betalingsmetoder

Hvor meget koster levering med Curaprox?

Levering er gratis for alle ordrer over kr. 350,-. Ordrer under kr. 350,- vil blive opkrævet fragt på kr. 60,-

link

Hvilken betalingsmetode tilbyder du?

Du kan vælge mellem flere forskellige betalingsmetoder:

  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal

link

Hvornår bliver min ordre sendt?

Ordrerne sendes normalt inden for 24 timer på hverdage, forudsat at: 

  • Betalingen for ordren er allerede blevet foretaget, eller der er valgt betaling via faktura.
  • Alle de bestilte produkter er på lager på vores lager.

Der skal afsættes ekstra tid til forberedelse af ordrer i forbindelse med ordrer afgivet i weekenden og på helligdage. 

Vi beder om din forståelse, hvis vi ikke er i stand til at sende dine varer med det samme. Der er mange forskellige faser involveret i leveringen af din pakke, hvilket desværre betyder, at der er mulighed for forsinkelse. 

Når en ordre er forberedt og klar, vil der blive sendt en meddelelse til den angivne e-mailadresse. Ad yderligere kurer e-mailmeddelelse vil også blive sendt, hvor der er flere oplysninger om forsendelse og eventuel omlægning af leveringssted tilgængelig.

Du kan komme i kontakt med os ved hjælp af vores kontaktformular eller ved at ringe til indsæt lokalt telefonnummer og kontorets arbejdstider for at tjekke status på din ordre og sikre, at den ankommer så hurtigt som muligt.

link

Show more

Bestilling

Hvem skal jeg kontakte hvis jeg har spørgsmål til min ordre?

Du kan annullere eller anmode om ændringer af eksisterende ordrer ved hjælp af kontaktformularen. Hvis det er muligt ud fra et teknisk perspektiv, og ordren endnu ikke er blevet behandlet med henblik på forsendelse, vil vi med glæde efterkomme din anmodning.

link

Vil jeg modtage en bekræftelse for at min ordre er modtaget?

Ja, du vil modtage en automatisk bekræftelse via email kort tid efter du har afsluttet din ordre

link

Kan jeg annullere min ordre?

Du kan annullere eller anmode om ændringer af eksisterende ordrer ved hjælp af kontaktformularen. Hvis det er muligt ud fra et teknisk perspektiv, og ordren endnu ikke er blevet behandlet med henblik på forsendelse, vil vi med glæde efterkomme din anmodning.

link

Show more

Garanti og returnering

Hvilken slags garantier tilbyder I og hvad betyder de?

Alle vores produkter er udviklet til at opfylde de højeste kvalitetsstandarder og har derfor en lang levetid. Vi tilbyder dog kun garantier på vores Curaprox soniske tandbørster. Disse garantier gælder i to år. Du har også mulighed for at forlænge garantien helt gratis i endnu et år. For at gøre dette skal du blot gå ind på din brugerkonto og forlænge garantien under "Registrerede produkter"

link

Hvordan kan jeg forlænge garantien på min Hydrosonic-tandbørste

Benyt dig af vores førsteklasses kundeservice, og forlæng garantien på alle vores soniske tandbørster. Du skal blot gå til Registrerede produkter på din brugerkonto og registrere et nyt produkt. Dette vil forlænge garantien fra to år til tre år. 

Hvis du endnu ikke har en Curaprox brugerkonto, så er det nu u skal anskaffe dig en ! For at komme igang skal du klikke på LOG IND i menuen øverst på websiden

link

Mit produkt er defekt - hvad skal jeg gøre?

Du bedes informere os om det defekte produkt så hurtigt som muligt ved hjælp af kontaktformularen eller ved at ringe til os på telefonnummer 70268170. Vi vil derefter undersøge, om vi kan erstatte det og fortælle dig, hvad du skal gøre derefter.

link

Show more

Reklamation

Hvordan kan jeg gøre krav på garantien?

Du kan kontakte os via kontaktformularen eller pr. telefon 70 26 81 70.

link

Hvornår kan jeg gøre krav på garantien?

Der kan gøres krav på garanti i overensstemmelse med de juridiske bestemmelser. 

I forbindelse med Curaprox Hydrosonic-tandbørster har du ret til at få udbedret eventuelle fejl, der opstår i den lovbestemte garantiperiode på to år efter levering.

Garantien dækker ikke skader og fejl, der opstår som følge af forkert brug, håndtering eller opbevaring, forkert eller uagtsom pleje og vedligeholdelse, overforbrug eller ukorrekt reparation foretaget af en ikke autoriseret serviceudbyder.

link

Jeg har modtaget en forkert ordre. Hvad skal jeg gøre?

Du kan kontakte os via kontaktformularen eller pr. telefon 70 26 81 70.

link

Show more

Kundenkonto

Fordelene ved at oprette en kondekonto

Dine kontaktoplysninger gemmes og udfyldes automatisk ved fremtidige ordrer. Din ordrehistorik giver dig mulighed for at se alle tidligere ordrer, genbestilling samt sporing status på dine ordrer. 

En kundekonto giver dig også mulighed for at registrere din Hydrosonic El tandbørste og dermed udvide din garanti fra to til tre år.

link

Jeg har glemt mit password

Du kan anmode om en ny adgangskode her. Vi kan også nulstille din adgangskode manuelt for dig, hvis du ønsker det. Brug venligst vores kontaktformular eller ring til os på telefonnummer 70 26 81 70 i tidsrummet mandag til torsdag fra klokken 8-16 samt fredag fra klokken 8-15

link

Hvordan sletter jeg min kundekonto?

Vi sletter gerne din kundekonto for dig, hvis du ønsker det. Brug venligst vores kontaktformular eller ring til os på telefonnummer 70 26 81 70 mandag til torsdag fra 8-16 samt fredag fra 8-15

Hvis du har afgivet en ordre, er vi lovmæssigt forpligtet til at opbevare dine data i seks år efter købet.

link

Show more

Nyhedsbrev

Hvad indeholder Curaprox-nyhedsbrevet?

Tilmeld dig Curaprox' nyhedsbrev for at modtage de seneste opdateringer om mundpleje. Curaprox giver oplysninger om mundhygiejne samt spændende nye produkter. For dig, der elsker et godt tilbud, holder vi dig også regelmæssigt informeret om vores bedste tilbud og rabatter.

link

Hvad er fordelene?

Ved at tilmelde dig Curaprox' nyhedsbrev kan du holde dig opdateret om de seneste konkurrencer, rabatter og særlige tilbud fra Curaprox. Når du tilmelder dig, får du adgang til eksklusive rabatkoder, som kun er tilgængelige for vores nyhedsbrevsabonnenter. Tilmeld dig nyhedsbrevet nu

link

Hvor ofte vil jeg modtage Curaprox nyhedsbrev? 

Du vil modtage oplysninger og spændende tilbud et par gange om måneden. Vi vil også informere dig om eksklusive særtilbud og rabatter, når de opstår. Tilmeld dig nyhedsbrevet nu

link

Show more