SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Vælg dit land Danmark Danmark
Gratis levering for alle ordrer over 350 DKK
Levering inden for 3-7 arbejdsdage
Sikker betaling med 3D Secure

BEDRE HELBRED TIL DIG

OM OS

Curaprox – produktbrand af Curaden – tilbyder schweiziske premium produkter til mundpleje.

Hos Curaden har vi været passioneret i udviklingen af mundhygiejne siden 1972. Mundpleje er essentielt. Det handler om mere end bare hvide tænder og god ånde. Det handler om sunde organer og en sund krop.

Det er derfor, Curaden arbejder så tæt med professionelle tandlæger for at udvikle exceptionelle Curaprox produkter. Attraktive, effektive produkter, som er behagelige at bruge.

Desuden har vi samarbejdet med professionelle tandlæger over hele kloden for at udvikle banebrydende undervisnings programmer til deres kollegaer. Vi træner og certificerer tusinde af mundhygiejneinstruktører verden over hvert år. Vores instruktører hjælper med at motivere dig og give dig evnerne, du har brug for, til at holde din mund, dine tænder og dine tandkød i perfekt stand… så du kan føle forskellen.

At børste dine tænder med Curaprox er sjovt. Det er let. Du kan se positive resultater og dine produkter holder dig motiveret til at rengøre grundigt. Vi vil aldrig stoppe i vores søgen på at skabe de mest effektive og attraktive mundplejeprodukter i hele verden. Hvilket er resultere i, at vi får nye Curaprox kunder hver dag.