SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Vælg dit land Danmark Danmark
Gratis levering for alle ordrer over 350 DKK
Levering inden for 3-4 arbejdsdage
Sikker betaling med 3D Secure

OM OS

SUNDHEDEN STARTER I MUNDEN

Sunde tænder og en sund krop hænger sammen - det er hvad den schweiziske virksomhed Curaden står for. Og i midten af det hele står iværksætterfamilien Breitschmid og brandet Curaprox. 

Iværksætteren Ueli Breitschmid tror på, at verden kan blive et bedre sted: "Vi kan bygge en bedre verden - det er i vores egne hænder". Hans mundhygiejnefirma Curaden sælger mere end mundpleje produkter. Det er familievirksomhedens forpligtelse at formidle viden om, hvordan vi kan opretholde en sund mund hele livet igennem: det er helt op til os at passe på os selv og vores sundhed. Bag ved det hele står den faste tro, at et godt helbred starter i munden, munden er porten til kroppen. 

Bidrag til mundpleje markedet

Curaden-virksomheden går sin egen vej i forhold til sine globale konkurrenter på grund af sin fleksibilitet og sin 70 år lange historie og tradition. Og først og fremmest er Curaden engageret i en dynamisk kobling af mennesker og overførsel af viden. Curaden giver forebyggelse i sundhedsvæsenet en central placering. Tandlæger, specialister, tandplejere og andre skal uddannes i overensstemmelse hermed. Når det drejer sig om mundhygiejne, er forebyggelse en integreret del af virksomhedens kultur. Dette er moderne tænkning, som Curaden gennemfører i praksis hver dag og som Christine Breitschmid, der som tredje generation i sin familie fører virksomheden fremad, har sat i fokus.

Funktionalitet og tilfredshed

I dag er Curaden en førende international leverandør af helhedsorienterede mundhygiejne i over 70 lande. "Bedre sundhed for dig" - en vision bag den strategi, som er hjertet af alt, hvad virksomheden gør. Dette credo understreger vigtigheden af den orale sundhed og dens sammenhæng med den generelle sundhed. Uanset om det er en mellemrumsbørste, en tandbørste med superfine og tætpakket fibre, en elektronisk sonisk tandbørste, en mundskyl, et babysæt eller en mild tandpasta: Curaprox-brandet, dets produkter, dets verdensomspændende datterselskaber og associerede partnere - alle leverer en farverig og spændende mundpleje, der forbinder sundhed med glæde.

Curaden designer skånsomme og effektive redskaber til mundpleje, i samarbejde med eksperter i naturvidenskab, uddannelse og praksis. Curaprox er et brand inden for tandpleje tilhørende Curaden AG, der er baseret i Schweiz.

Læs mere