SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Vælg dit land Danmark Danmark
Gratis levering for alle ordrer over 350 DKK
Levering inden for 3-7 arbejdsdage
Sikker betaling med 3D Secure

Vi giver den første tandbørste gratis

CS 5460 er vores klassiske, bedst sælgende og mest anbefalede tandbørste. Den er ultrablød og kompakt og skaber en enestående tandbørsteoplevelse og langvarig friskhed.

Du må også meget gerne prøve den!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og i den første mail får du en rabatkode til en gratis ultrablød tandbørste. For at anvende rabatkoden skal du blot købe Curaprox-produkter på vores webshop for mindst 100 DKK, og så tilføjer vi en gratis tandbørste til din ordre.

Curaprox-nyhedsbrevet indeholder masser af nyttige oplysninger om, hvordan du holder dine tænder og dit tandkød sundt, samt oplysninger om nye produkter og gode tilbud. Men hvis du beslutter, at du ikke længere ønsker at modtage det, kan du til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

"Jeg accepterer at modtage personlige reklamemeddelelser om Curaden produkter, events og kampagner (inklusive tilbud og rabatter). Curaden må kontakte mig via de kanaler, jeg har valgt, såsom e-mail, SMS eller post."
For mere information, inklusive hvordan du udøver dine rettigheder med hensyn til den personlige information, vi har om dig, læs venligst vores privatpolitik.