SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Vælg dit land Danmark Danmark
Gratis levering for alle ordrer over 350 DKK
Levering inden for 3-4 arbejdsdage
Sikker betaling med 3D Secure

Tandbørste CS 5460

Nænsom ved tænder og tandkød

Hver og én af de 5460 Curen®-fibre arbejder sammen for at nedkæmpe plak. Hård mod plak. Nænsom ved tænder og tandkød.

5460 tætpakket fibre på børstehovedet giver enestående kraft til rengøringen

Kompakt børstehoved. Lille vinkel. Optimal rengøring.

Curen®-fibre. Utroligt nænsomme, utroligt tynde – blot 0,1 mm i diameter.

Ottekantet håndtag. Det er næsten umuligt IKKE at rengøre i den rette vinkel

5460 gode grunde

Du kan regne med, at CS 5460 fjerner plak, forebygger skader på emaljen… og effektivt og nænsomt plejer dine tænder og dit tandkød. Hvorfor? Superfine, nænsomme Curen®-fibre (i stedet for konventionelle nylonbørstehår). 5460 fibre.

Lille og kompakt børstehoved

Det kompakte børstehoved når frem til alle de områder, der er svære at nå – for eksempel bag både de forreste og bagerste kindtænder. Og det bøjer rent faktisk. For den skønne følelse af rene tænder.

Brug den rette vinkel…

… For optimal rengøring. Vip børsten til en vinkel på 45 grader – halvt på tænderne, halvt på tandkødet. Bevæg børsten i små, blide cirkler – næsten uden at presse på den. Stille og roligt.

Oplev forskellen

Tandeksperter har anbefalet vores tandbørster i mere end 40 år. Efter du har prøvet disse børster… går du aldrig tilbage til at anvende andre. Udviklet og fremstillet i Schweiz.

Masser af fantastiske farver

Efter flere år med de samme kedelige valg… får i nu en eksplosion af smukke, glade farver. Tandbørsten fås i 36 farvekombinationer og i yderligere begrænsede udgaver og særudgaver.

Vælg din farve

Mild, kærlig pleje

Mange mennesker presser for meget på deres tandbørste, når de børster tænder… og det er med hårde børstehår. Det medfører skader såsom tandkødssygdomme. Vores yderst fine Curen®-fibre gør en stor forskel. De er nænsomme. Og de rengør usædvanlig godt. 

Maestro, start musikken

Børst dine tænder tand for tand i små, blide cirkler – næsten uden at lægge pres på børsten. Masser af superfine fibre – tætpakket – fjerner effektivt plak uden at forvolde skade. Hold tandbørsten løst i din hånd… som en violinbue.

Emaljen på dine tænder er hårdere end stål

Men den har brug for blid pleje. Nu kan du sætte din lid til de blide fibre – de fjerner plak uden at nedbryde emaljen… og børster tandkødsranden, uden at det gør ondt.

5460 er de magiske tal

5460 fibre – op til ti gange så mange som de børstehår, der anvendes i konventionelle tandbørster. Denne særligt kompakte rengøringsflade er designet til at forebygge karies og tandkødssygdomme. CS 5460 er det værste mareridt for plak.

Hvordan børster jeg bedst mine tænder?

Der findes mange forskellige teknikker. Alle munde, tænder og interdentale mellemrum er forskellige. Men der er én metode, der beviseligt virker for alle.

Start med den bedste vinkel – halvt på tænderne, halvt på tandkødet

Rengør nænsomt… næsten uden at lægge pres på børsten

Små, blide cirkler – lad din tandbørste lede dig

SÅDAN BRUGES DIN CS 5460 TANDBØRSTE

Blottede tandhalse

Hvad kan du gøre ved dem?

Læs mere Køb

Rejsesæt

Børst dine tænder
på farten

Læs mere Køb

Tandkødspleje

Rengør i stedet
for at skrubbe

Læs mere Køb