SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Vælg dit land Danmark Danmark
Gratis levering for alle ordrer over 350 DKK
Levering inden for 3-4 arbejdsdage
Sikker betaling med 3D Secure

BØRNETANDBØRSTE Kids

Hej smil, farvel karies!

Børnetandbørsten kids - anbefalet til børn i alderen fra 4 til 12 år - er baseret på vores ikoniske CS 5460 tandbørste. Den er perfekt til børnemunde, let at holde for børn og ekstremt skånsom mod tænder og tandkød.

5.500 Curen® filamenter tæt pakket på børstehovedet for exceptionel grundig rengøring

Ekstra kompakt, lettere vinklet børstehoved for optimal rengøring

Curen® filamenter: Utrolig blide. Utrolig fine - kun 0,09 mm i diameter

Ottekantet håndtag. Det er næsten umuligt IKKE at rengøre i den rigtige vinkel

SPECIELT DESIGNET TIL BØRNS HÆNDER

Det ottekantede håndtag gør det let for dem at holde tandbørsten og rengøre den i den rigtige vinkel. Det ekstra lille, lettere vinklede børstehoved gør det supernemt at bruge den rigtige teknik. Det bliver sjovt at børste tænder.

EKSTREM BLID MOD TÆNDER OG GUMMER

Du får 5.500 ultrafine 0,09 mm Curen® filamenter. Det giver dit barn en grundig, ekstrem blid rengøringskraft. Ideel til børns følsomme tænder og tandkød - selv når de blivende tænder begynder at komme frem.

VÆLG DEN DIT BARN VIL ELSKE

ENERGI

100% JA

Kreativ. Fuld af ånd.

Lad os børste.

HJERTE

UDTRYK
DIG SELV

Til piger
og moderne drenge.

Lad os børste.

NATURLIGT

I HARMONI

Den lindrende måde at børste på.

LYS

BLÅ HIMMEL
Tænker

Ingen grænser. Grib dagen.

LUKSUS

DEN KONGELIGE
FARVE

Til dine prinsesser
og prinser.

Orange

OPVÅGNEN
GLÆDEN

Det starter med at børste
dine tænder!

Tro på magi.

Julemanden. Påskeharen. Tandfeen. Til sidst kan dit barn begynde at tvivle på magien. Men en ting er helt sikkert; Den perfekte tandbørste til din lille engel findes absolut. Giv børnenes mundhygiejne den bedst mulige start.

ØVELSE GØR MESTER

Voksne bruger normalt en hård tandbørste. Så de beskadiger deres tandemalje og tandkød og risikerer andre tandproblemer. Hjælp dit barn med at indføre den vidunderlige, livslange vane med at rengøre forsigtigt og grundigt med en børste, der indeholder en mangfoldighed af ultrafine filamenter.

KVALITETSTID

Gør tandbørstning sammen til en sjov del af din dag. Det giver dem grundlaget for en god mundhygiejnsk, plejerutine for livet at etablere et legende, fornøjeligt ritual. 

SIMPEL MATEMATIK

Her er en ligning, der giver mening for børn - og voksne - som endnu ikke har prøvet en Curaprox tandbørste. Fjern din hårde tandbørste. Tilsæt nu en unik blid og unik effektiv Curaprox tandbørste. Resultatet? Ren glæde. 

KÆRLIGHED OG KÆRTEGN

Tandemalje er hårdere end stål. Men syrer - og hårde tandbørster - kan slide det det. Vores filamenter fjerner plak uden at slide emaljen ned og kærtegnner forsigtigt Tandkødet.

EKSTRA BESKYTTELSE

Den beskyttelsende hætte holder tandbørsten forsvarlig ren - selvom de smider den i skoletasken. Den beskytter børstehovedet og de fine filamenter, så tandbørsten fungerer perfekt i lang tid.