SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Vælg dit land Danmark Danmark
Gratis levering for alle ordrer over 350 DKK
Levering inden for 3-4 arbejdsdage
Sikker betaling med 3D Secure

Bidering

Tre gange
så sjovt

Mere end bare en bidering. En rangle, der sætter gang i sanserne… spændende teksturer, der fremmer sanser og motoriske færdigheder… en integreret træningstandbørste. Sjovt, sjovt, sjovt.

Fjerner smerter ved tændernes frembrud

En legeplads for sanserne

Din guldklump bliver forberedt på at børste tænder

Findes i tre farver – turkis, blå og lyserød

Spændende teksturer… og en rangle

Der er mange ting at undersøge… forskellige teksturer, de farverige kugler på ranglen. Sanserne bliver stimuleret. Barnet leger lykkeligt. Smerten bliver glemt. De voksne er tilfredse.

Ser de frem til at få børstet tænder?!

For dit barn er bideringen et legetøj. Men gennem leg forbereder dit barn sig samtidig til at få børstet tænder for første gang. Den integrerede træningstandbørste masserer barnets tandkød og vænner barnet til tandbørstning. Ser de frem til at få børstet tænder? Helt sikkert.

De første tandsmerter?

De første tænder er kommet frem! Men dit barn har smerter. Før du begynder at lede efter salven… så giv barnet bideringen. Dit barn ved lige præcis, hvordan den skal bruges. Og bideringen fjerner smerterne.

Mælketænder baner vejen for voksentænder

Bideringen er udviklet af Dr Nadja-Marina Kellerhoff. Den hjælper med til at forberede dit barn på den første tandbørstning. Det er den bedste måde, hvorpå du kan holde de første tænder sunde.

Tre farver…

… tre gange så sjovt. Lyseblå, lyserød og turkis. Giv børnene deres yndlingsfarve, og se til, mens de instinktivt bider i bideringen. Farvel tandsmerter. Hej store smil.

Når
mælketænderne
bryder frem

Fortænderne kommer først. Kindtænderne kommer sidst. Det starter, når barnet er omkring seks måneder gammelt. I løbet af de næste 20 måneder udvikler mælketænderne sig… én efter én.

Når tænderne ”bryder igennem”… Av!

Den første lille tand giver forældrene noget at fejre. Men ikke barnet. Nogle børn oplever en smule ubehag. Andre oplever store smerter. Tændernes frembrud er først færdigt, når alle 20 mælketænder er kommet på plads.

Har mit barn behov for en bidering?

Børn har en simpel løsning til tandsmerter. De bider i alt, hvad de kan komme i nærheden af. Derfor er den bedste løsning en bidering, der er fri for giftstoffer – og er helt harmløs – som børnelæger og tandlæger anbefaler. Én, der får tændernes frembrud til at føles mere behageligt – for både dig og dit barn.

Hvad er en god bidering?

Den skal i hvert fald fjerne smerterne. Hvad med spændende teksturer på overfladen, som barnet kan undersøge… og som bidrager til barnet udvikling af sanser og motoriske færdigheder? En træningstandbørste, som gør dit barn begejstret for og nysgerrig på tandbørstning? En stimulerende range? Bare ryst den rundt.

Sut

Forskellige former for sutter:
Den ultimative guide

Læs mere