SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Vælg dit land Danmark Danmark
Gratis levering for alle ordrer over 350 DKK
Levering inden for 3-4 arbejdsdage
Sikker betaling med 3D Secure

Sut

Beroliger og afstresser børn

Og forældre. Fordi denne sut støtter – i stedet for at hæmme – den almindelige udvikling af tænder, ganen og kæben. Ingen giftstoffer og er derfor helt uskadelig for din lille guldklump.

Beroliger dit barn

Fordelen ved en sut… uden de typiske konsekvenser – såsom skæve tænder

Sikrer optimal vejrtrækning gennem næsen – god for koncentrationen og rolig søvn

Biofunktionel: Designet til at arbejde sammen med anatomien – fremmer naturligt udviklingen af ganen og kæben

En afslappet baby

Den særlige, bløde silikone hinde giver den samme behagelige fornemmelse som en naturlig brystvorte. Denne følelse understøtter den naturlige sutterefleks.

Forebygger skæve tænder

Denne sut har modsat konventionelle sutter en flad spids. Dette giver ganen plads, så den ikke former sig i en ualmindeligt høj bue. Den flade spids modvirker også åbent bid. Sutten sørger for, at der ikke danner sig et vakuum i munden… og dermed forebygger den skæve tænder og understøtter en optimal vejrtrækning – gennem næsen i stedet for munden.

Understøtter den almindelige udvikling af gane og kæbe

Vingerne på siden af sutten leder sugepresset til kæben i stedet for til ganen… hvilket er med til at sikre, at tandbuen udvikler en fin, rund form. Sutten er udviklet af Dr of Dental Science Herbert Pick, som blev inspireret, efter hans søn udviklede krydsbid. ”Kun 20 % af alle kæbemisdannelser er genetiske,” siger Dr Pick.

Fremmer optimal vejrtrækning

Når ganen vokser, som den skal – og ikke former sig i en ualmindeligt høj bue – fremmer den vejrtrækning gennem næsen. Dermed hjælper sutten med at forebygge vejrtrækningsproblemer – og derfor også søvn- og koncentrationsproblemer.

Verdens bedste sut…

… er brystet. Det er altid Moder natur, der ved bedst. Curaprox sutten skaber den samme, behagelige fornemmelse som en naturlig brystvorte og understøtter den naturlige synkeproces.

’Mit barn er lidt for glad for sin sut’

Den ukonventionelle flade spids, som sutten fra Curaprox har, leder på intelligent vis suttepresset til kæben i stedet for til ganen… hvilket på alle måder fremmer en sund udvikling. Så hvis din guldklump virkelig har brug for sin sut lidt længere… så behøver du ikke at bekymre dig.

Hvorfor er krydsbid og åbent bid så skidt?

De fremmer vejrtrækning gennem munden, hvilket kan lede til problemer såsom søvnforstyrrelse og koncentrationsbesvær. Hverken du eller dit barn ønsker, at skæve tænder skal rettes, når dit barn bliver ældre. Når tænderne vokser på den rette måde, trækker barnet vejret gennem næsen, hvilket er det bedste med henblik på en sund udvikling.

Hjælper sutten fra Curaprox med det samme?

Ja. Den begynder med at støtte barnets udvikling – på flere forskellige måder – lige med det samme. Dr of Dental Science Herbert Pick – som udviklede Curaprox-sutten – advarer om, at halvdelen af de børn, som anvender almindelige sutter, udvikler enten krydsbid eller åbent bid. Vælg en anden sut.

Baby tandbørste

Sjov, nænsom, effektiv
– fra den første tand

Læs mere Køb

Sut

Forskellige former for sutter:
Den ultimative guide

Læs mere