SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Vælg dit land Danmark Danmark
Gratis levering for alle ordrer over 350 DKK
Levering inden for 3-4 arbejdsdage
Sikker betaling med 3D Secure

Tandpasta Enzycal

Nænsom – og enormt effektiv

Glem alt om de skrappe ingredienser, der typisk findes i tandpasta. Vi anvender kun ingredienser, der arbejder naturligt sammen med din krop… såsom enzymer, der sætter skub i den naturlige spyt sekration.

Nænsom tandpasta, sund mund.

Egnet til soniske tandbørster

Ingen SLS, ingen triclosan, ingen mikroplastik

Lavet i Schweiz

Tandemalje – vi elsker dig

Hos Curaprox nærer vi tandemaljen – frem for at nedslide den. Vores enzymer er milde. Og Enzycal – modsat andre tandpastaer – ridser ikke emaljen. Med lave RDA-værdier på ~ 30 til ~ 60 er der ingen grund til bekymring. Med Enzycal er der kun fordele.

Hvorfor enzymer?

Enzymerne i vores spyt bekæmper bakterier. Enzymerne i Enzycal forstærker vores egne enzymer… så de naturlige kræfter i vores spyt bliver optimeret. De bidrager også til at erstatte forsvundne mineraler og kalk i vores tandemalje… og har en virushæmmende og svampehindrende effekt.

Natriumfluorid – gør sit arbejde virkelig godt

Natriumfluorid forstærker tandemaljen. Efter tandbørstningen gør natriumfluoridet emaljen modstandsdygtig over for syre. Det gendanner mineraler – også i de områder, der har været udsat for syre – og mindsker væksten af skadelige bakterier. Man kan vist roligt sige, at det besejrer karies.

SLS? Bestemt ikke

Desværre findes SLS – sodium lauryl sulfat – stadig i de fleste tandpastaer. Det angriber cellerne i mundslimhinden – vævet i munden. Det kan medføre smertefuld irritation, skader og sår i munden. Det findes naturligvis ikke i Enzycal – eller i nogle af vores andre tandpastaer.

Vil du kunne smage din mad ordentligt?

Andre tandpastaer indeholder for meget mentol. Det udtørrer munden og reducerer forekomsten af spyt… og forringer din munds naturlige forsvarsmekanismer. Det medfører, at mad og drikke smager frygteligt, efter du har børstet tænder. Vi foretrækker en mild smag og en sund mund. Hvad foretrækker du?

Vælg med omhu

Mange tandpastaer er faktisk ikke ret sunde. De kan medføre slid, irritation… og sår i munden. Vores forskning viser, at vores Enzycal tandpastaer er milde – og ekstremt effektive.

CS 5460

Verdens mest effektive tandbørste?

Læs mere Køb

Karies

Nu er det på tide,
at du passer
på dig selv

Læs mere Køb

Sensitive tænder

Blottede tandhalse. Endelig er der hjælp at hente

Læs mere Køb