SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Vælg dit land Danmark Danmark
Gratis levering for alle ordrer over 350 DKK
Levering inden for 3-4 arbejdsdage
Sikker betaling med 3D Secure

BØRNETANDPASTA

SJOVT OG FRISKT

Endelig en tandpasta, der giver børn glæde ved tandbørstning. Funky frisk smag af jordbær, vandmelon eller mynte giver dem en frisk smag i munden. Du kan være sikker på, at du gør alt, hvad du kan, for at pleje dit barns mundhygiejne.

Lav RDA - ca. 40 - beskytter deres Tandemalje.

Enzymer understøtter spyttets naturlige antibakterielle virkning.

Leveres i 3 varianter, 1450 ppm , 950 ppm flourid samt Zero.

Uden natriumlaurylsulfat (SLS) eller parabener.

GØR TANDBØRSTNING TIL NOGET SJOVT

Det kan være svært at finde motivationen til at børste dit barns tænder. Sig farvel til endeløse diskussioner med Curaprox nye børnetandpasta.

FANTASTISK SMAG!

Dine børn syntes måske ikke om den almindelig smag af tandpasta, og hvorfor skulle de? Vi udvikler vores smagsvariationer ved hjælp af børn, og vinderne er: jordbær, vandmelon og mynte.

HVAD ER FORDELEN FOR VOKSNE ?

En innovativ, nærende tandpasta, der hjælper med at give dine børn den bedst mulige start i livet. Ingen skadelige stoffer som SLS eller parabener.

Tandpasta på den skånsomme måde - uden skadelige stoffer.

Tandpasta fra Curaprox, hvad enten det er til voksne eller børn, indeholder kun skånsomme uskadelige ingredienser. De giver dig alle noget at smile af - uden brug af kemikalier. Ingen SLS, ingen Triclosan, ingen blegemidler, ingen mikroplast. 

OG FOR AT RUNDE DET HELE AF…

Curaprox børnetandpasta er nem at håndtere- både for dig og dit barn. Tandpasta tuben er designet specielt til børns hænder og gør det let at presse den rette mængde tandpasta ud, svarende til en lillefinger negl, helt som din tandlæge anbefaler.

Teamwork

Fluor beskytter tænderne. Birkesukker - også kendt som xylitol - gør dem stærke. Enzymer giver dem en naturlig, antibakteriel virkning. Den bedste kombination.

ENZYMATISK BESKYTTELSE

Enzymerne amyloglucosidase og glucosidase i Curaprox børnetandpasta giver den bedste beskyttelse i kampen mod bakterier og karies. Bedre beskyttelse for piger og drenge.

FLUORID - EKSTREM DYGTIG TIL SIT JOB

Fluorid styrker tandemaljen og hjælper med at bekæmpe karies. Curaprox tandpasta findes i tre varianter - 950 ppm, 1450 ppm samt flourid fri.