SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Vælg dit land Danmark Danmark
Gratis levering for alle ordrer over 350 DKK
Levering inden for 3-4 arbejdsdage
Sikker betaling med 3D Secure

TANDBØRSTE CS 12460

ELSKER DIT TANDKØD

Gør rengøring til en dagligt ritual for skånsom børstning. Dit tandkød vil elske dig for det.

12.460 ultrafine filamenter børster skånsomt og effektivitet

Hver Curen®-filament har en diameter på 0,08 mm - så tyndt som et hår

Gør rengøringen til en sjov  lærerig daglig ritual.

Ottekantet håndtag sikre, at du børster i den korrekte 45 graders rengøringsvinkel

VORES MESTERVÆRK

Denne specialtandbørste føles som fløjl for dine tænder ... fra du begynder at børste første gang får du en silkeblød fornemmelse. Fjerner plak på bedste vis.

OPTIMAL NYDELSE

Dagene med tandbørstning som en sur pligt er forbi. Rengøring med CS 12460 velvet giver dig en dejlig fornemmelse af velvære og glæde.

GOD FØLELSE AF VÆLVÆRE

Sikke en følelse - før, under og efter. Før... følelsen af forventning. Under... så blid. Efter... frisk og let - som den rene friske følelse man får, når man besøger en tandlæge.

SÅ BLØD - SÅ EFFEKTIV.

Anbefales af tandlæger og tandplejer af indlysende grunde: De mange bløde filamenter fjerner plak uden at ridse emaljen ... og renser tandkødsranden uden at gøre skade.

LET VINKLET, KOMPAKT BØRSTEHOVED

For optimal rengøring. Når ind i tidligere "uopnåelige" steder. Renser nemt bag de bageste kindtænder.

KÆRLIG PLEJE

CS 12460 fjerner plak uden at forårsage skade. De mange bløde filamenter fjerner plak mere grundigt end hårde børster - uden at skade.

HVAD ER ALT DET POSTYR OM?

Når man ved det, så ved man det. Så snart du begynder at bruge CS 12460 velvet - og børster i små cirkler med næsten intet tryk - vil det blive helt klart. 

Den bedste måde at rense dine tænder på er med en 45 graders vinkel - placer halvdelen af børstehovedet på dit tandkød og den anden halvdelen på dine tænder. Det ottekantede håndtag på CS 12460 sikrer, at du børster med en 45 graders vinkel.

Blid og effektiv.

Curaprox CS 12460 føles som fløjl for dine tænder ... fra blide kærtegn, når du begynder at børste, til den silkebløde fornemmelse efter rengøringen. Udviklet og fremstillet i Schweiz.

FANTASTISKE FARVER PÅ DIT BADEVÆRELSE

Giv din tandbørstning - og dit badeværelse - et pænere look med smart, diskret elegance. Vælg mellem 36 forskellige farvekombinationer. Elegant og Smukt. Fremstillet i Schweiz.

FORSKELLEN PÅ Curaprox

Mange mennesker børster med for stort tryk og med for hårde børstehår - hvilket fører til skader som f.eks. tilbage trækning af tandkødet. Vores ultrafine Curen® filamenter gør hele forskellen. De forhindrer skader og sikrer en uovertruffen skånsom rengøring.

Opdag ritualet

Tag dig tid til dig selv og din mundhygiejne. To gange om dagen børster du stille og roligt tand for tand i små, blide cirkler - næsten uden pres. Den samme rækkefølge hver dag: nederste yderside, nederste inderside, øverste yderside, øverste inderside. 

Det rigtige til dig

12.460 specielle Curen®-filamenter garanterer den mest glatte Curaprox-oplevelse af alle. For stærke, smukke tænder og sundt tandkød ... uden skader på emaljen, uden tilbagevendende tandkød problemer. 

Emalje er hårdere end stål

Men syrer fra munden - og hårde tandbørster - kan ødelægge den. Blide børstehår fjerner plak uden at ødelægge emaljen ... og renser tandkødsranden uden at gøre skade.

Så mange filamenter

12.460 filamenter er meget. Selv efter vores standarder.

De er hver især 0,08 mm i diameter - så fine som et hår. De danner en hidtil uset tæt rengøringsoverflade, der forsigtigt omslutter tanden og sulcus. Oplev rengøring med hidtil uset omhu og effektivitet. 

HVORDAN SKAL JEG BØRSTE TÆNDER?

Alle munde er forskellige. Og der findes så mange råd om, hvordan man børster tænder. Men der er en metode, der aldrig slår fejl - en metode, der virker for alle.

Start med en 45 graders vinkel - halvt på tænderne, halvt på tandkødet

Børst forsigtigt... næsten uden pres 

Børst i små, bløde cirkler - lad din tandbørste guide dig

Blottede tandhalse

Hvad kan du
gøre ved dem?

Læs mere Køb

Rejsesæt

Børst dine tænder
på farten

Læs mere Køb

Tandkødspleje

Rengøring i stedet
for skrubning

Læs mere Køb