SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Vælg dit land Danmark Danmark
Gratis levering for alle ordrer over 350 DKK
Levering inden for 3-4 arbejdsdage
Sikker betaling med 3D Secure

CS single tandbørste

Når enkelthed er en dyd

Plak på tænderne og i tandkødsranden samt misfarvninger. CS Single rengør – selv de områder, der er besværlige at nå. Det er ligesom at have en personlig tandplejer på dit badeværelse.

Lille kompakt børstehoved. Præcis, enestående pleje.

6 mm lange superfine Curen®-fibre

Tandpasta er ikke nødvendig. Perfekt på farten.

Rengør de områder, der er svære at nå… selv hvis du har bøjle.

Vi elsker CS single

Tandbørsteentusiaster elsker at lave præcise, nænsomme bevægelser langs tandkødsranden – dermed rengør de områder, der virker næsten umulige at rengøre. Selv imellem tænderne og de forskellige dele af en bøjle.

Hvorfor ”CS single”?

Fordi alt det hårde arbejde bliver udført af et enkelt bundt fibre. Netop derfor er tandbørsten perfekt til tand-for-tand-rengøring og rengøring af tandkødsranden. Det er den ultimative måde at rengøre dine tænder på. Det er tid til at tilbringe lidt kvalitetstid med dig selv.

Lille børste…
stor forskel

Større er ikke nødvendigvis bedre. Lille børstehoved. Stor rengøringseffekt.

Gammel skik. Ny teknologi.

I gamle dage – før den moderne tandbørste blev opfundet – børstede mennesker allerede deres tænder. De tyggede på kviste og rødder, indtil enderne blev flossede… og anvendte dem som tandbørster. CS single er inspireret af denne skik.

Gør det så fintfølende

Fibrene på CS Single er mere stive end trådene på vores andre tandbørster. Placer forsigtigt børstehovedets yderste børstehår, så de kun lige præcis rammer tandkødsranden. Mens du forsigtigt rengør, tand for tand, spreder trådene sig og rengør tandkødsranden.

Altid ved din side

Tandpasta er ikke nødvendig. Derfor kan du anvende CS single, lige når det passer dig… Mens du ser en film, læser en bog, venter på bussen, rejser med tog til arbejdet…

Brug CS single, mens du slapper af

Det kræver lidt øvelse, før du mestrer de nøjagtige, nænsomme bevægelser langs tandkødsranden. Så snart du mestrer bevægelserne, udgør de den bedst mulige metode til tandbørstning. Entusiastiske tandbørstere børster, mens de tjekker Facebook eller ser film.

Rengør på den rette måde

Før CS single langs tandkødsranden med nøjagtige, nænsomme bevægelser – næsten uden at trykke med børsten. Curaprox udviklede CS single med præcis denne metode i tankerne. Metoden er kendt som ’soloteknikken’.

Hold din tandbørste vertikalt, og anvend den på den ene side af tanden

Bevæg forsigtigt børstehovedets fibre, så de kun lige præcis rører tandkødsranden

Bevæg nu CS single med nøjagtige, nænsomme ”ryste-bevægelser” langs tandkødsranden – fra den ene side af tanden til den anden

SÅDAN BRUGES DIN CS SINGLE TANDBØRSTE 1006

Hydrosonic pro

Sonisk tandbørste
med Single børstehoved

Læs mere Køb

Dit tandkød

Vis dit tandkød, at du holder af det

Læs mere Køb

Interdentalbørster

Effektiv tandbørstning i mellemrummene mellem tænderne

Læs mere Køb