SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Vælg dit land Danmark Danmark
Gratis levering for alle ordrer over 350 DKK
Levering inden for 3-4 arbejdsdage
Sikker betaling med 3D Secure

Hydrosonic pro

Professionel tandpleje

Med Hydrosonic pro får du følelsen af, at dine tænder er professionelt rengjort, hver gang du børster dem – selv hvis du har bøjle, implantater, sensitivt tandkød… Og også på de steder, der er svære at nå.

Syv forskellige rengøringsniveauer: Find dit foretrukne niveau… Nyd den perfekte rengøring af dine tænder

Kraftfuldt batteri: Mere end 60 minutters tandbørstning fra én USB-opladning

Tre innovative børstehoveder: Power, sensitive og single

Perfekt rengøring: Selv i de områder, der er svære at nå… Takket være Curacurve® - lille kurve, stor forskel

Tand- og mundpleje er en kunstform

Tandbørstning bliver ikke mere nøjagtig end dette. Det meget lille børstehoved, ”single”, er det ultimative børstehoved til tand-for-tand-rensning samt ved rengøring af tandkødsranden. Nu kan du rense mellem tænder, bøjle og brackets – til perfektion og uden besvær. Schweizisk børstehovedteknologi når det er bedst.

Børstehovederne kan komme ind alle steder

Børstehoveddesign, der er intet mindre end enestående. Superfine, nænsomme Curen®-fibre – i stedet for konventionelle nylonfibre – som omslutter enhver tand for en effektiv rengøring. Og fordi børstehovedet er så lille… kan alle områderne omkring dine tænder let nås.

Hvad er dit niveau? Vælg imellem 7 forskellige

Fra 44.000 til 84.000 vidunderligt nænsomme børstestrøg i minuttet. Hydrosonic pro el tandbørste giver dig følelsen af professionelt rengjorte tænder. Vælg dit rensningsniveau, og kom i gang med at børste.

60 minutters tandbørstning i én opladning

Op til 30+ tandbørstninger. Ydeevnen forbliver den samme gennem hele opladningen. Du kan naturligvis lade tandbørsten op via USB stik.

Lille kurve, stor forskel

Curacurve® er en kurve på børsten på kun 10 eller 15 grader. Men den gør hele forskellen. Nu kan du nemt rengøre de besværlige områder – bagsiden på fortænderne, bag de forreste og bagerste kindtænder. Det er, hvad der sker, når tandeksperter designer produkter til tandpleje.

Hydrosonisk ferie

Det er et rejsesæt. Det er let, kompakt og praktisk. Så kan du altid give dig selv den tand- og mundpleje, som du fortjener. Nu behøver din Hydrosonic pro aldrig at vige fra din side.

Tand- og mundsundhed ved et tryk på en knap

Vi ignorerede el tandbørster i lang tid. Det gjorde selv Curaprox eksperten Prof. Dr. med. dent. Ueli P. Saxer. Så fik vi en aha-oplevelse. Hydrosonic pro har vundet stort indpas siden da.

Video af professionel rengøring af tænder

Et børstehoved til enhver situation

Med Hydrosonic pro el tandbørste følger tre innovative børstehoveder – power, sensitive og single – alle fremstillede og udviklede i Schweiz. Hvilken passer til dig?

German Design Award 2021

Vinder af "Fremragende Product Design" i kategorien "Medicinsk, rehabilitering og sundhedpleje"

«Det særlige design af børstehovedet letter tandplejen også ved komplicerede tandstillinger eller i forbindelse med tandbøjler.»

Enzycal

Nænsom, mild,
effektiv. Egnet til
soniske tandbørster.

Læs mere Køb

CS single

Tand for tand

Læs mere Køb

Implantater

Fordi de fortjener særlig pleje

Læs mere Køb