Hydrosonic Easy

Simpel, effektiv tandpleje

Det er nemt at forbedre din tand- og mundsundhed. En sonisk tandbørste, der benytter sig af den hydrodynamiske effekt. Den er ikke spor kompliceret. Men enorm effektiv. Der medfølger to børstehoveder. Intet besvær. Ingen problemer.

Tre rensningsniveauer – ”start”, ”rengør” og ”smil”

Kraftfuldt batteri: Mere end 60 minutters tandbørstning i én USB-opladning – altid ved fuld styrke

Med to børstehoveder: “CHS 200 sensitive” og “CHS 300 power”

Så nemt… To minutters rengøring – 12 timers smil

Smarte børstehoveder for den bedste hydrodynamiske effekt

Med Hydrosonic Easy følger to børstehoveder: ”CHS 200 sensitive” og ”CHS 300 power”. Begge børstehovederne anvender superfine Curen®-fibre. Begge børstehoveder forøger den hydrodynamiske effekt. Begge børstehoveder kan komme ind i mellemrummene mellem dine tænder.

Tre rengøringsniveauer, én knap – nemt

Fra 22.000 til 42.000 vidunderligt nænsomme børstestrøg i minuttet - Hydrosonic Easy el tandbørste giver dig en frisk og ren følelse.

60 minutter ved fuld styrke. Genopladning? Nemt nok

Mere end 60 minutters tandbørstning i én opladning. Og ydeevnen forbliver den samme indtil sidste sekund. Genoplad via USB. Det er så nemt.

Hydrosonisk ferie

Det er et rejsesæt. Den er let, den er kompakt, den er praktisk. Så kan du altid give dig selv den tand- og mundpleje, som du fortjener. Nu behøver din Hydrosonic Easy aldrig at vige fra din side.

Nemt klaret.

Curaprox eksperten Prof. Dr. med. dent. Ueli P. Saxer siger: ”Hydrosonic Easy er en tandbørste for alle dem, der gerne vil forbedre og vedligeholde deres tand- og mundsundhed så nemt som muligt.”

Det er nemt – med to børstehoveder

Med Hydrosonic Easy følger to børstehoveder: ”CHS 200 sensitive” og ”CHS 300 power.” Og tandbørsten er kompatibel med alle Curaprox soniske børstehoveder.

[BE YOU.]

Pikante, friske smage.
Hvidere tænder

Læs mere Køb

Enzycal

Nænsom, mild, effektiv

Læs mere Køb

Karies

Nu er det på tide,
at du beskytter
på dig selv

Læs mere Køb