SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Vælg dit land Danmark Danmark
Gratis levering for alle ordrer over 350 DKK
Levering inden for 3-4 arbejdsdage
Sikker betaling med 3D Secure

Hydrosonic easy

SIMPEL, EFFEKTIV, PÅLIDELIG

En perfekt tand- og mundpleje er kun et knaptryk væk - "Hydrosonic easy" hjælper dig med at forbedre din mundhygiejne på en super nem måde, Teknologisk avanceret men let og nem at bruge.

Tre rensningsniveauer – ”start”, ”rengør” og ”smil”

Kraftfuldt batteri: Mere end 60 minutters tandbørstning i én USB-opladning – altid ved fuld styrke

Så nemt… To minutters rengøring – 12 timers smil

Leveret med "CHS 200 sensitive" børstehoved - super nænsomt, dog med en ekstremt høj rengøringsydelse takket være superfine Curen®-fibre.

VORES MEST NÆNSOMME BØRSTEHOVED

Ja, det er vores CHS 200 sensitive børstehoved, der er yderst nænsomt takket være de superfine Curen®-fibre. Oplev et perfekt rengøring selv i de områder, der er svære at nå takket være Curacurve®- lille kurve. Hvad er en fordel ved et dråbeformet børstehoved? Det omslutter enhver tand for en effektiv rengøring. Og hvad betyder hydrodynamikken? Det står for en fantastisk mundhygiejne uden kompromis.  

HYDROSONISK FERIE

Det er ​et rejsesæt. Den er let, den er kompakt, den er praktisk. Så kan du altid give dig selv den tand- og mundpleje, som du fortjener. Nu behøver din Hydrosonic easy aldrig at vige fra din side.

Nemt klaret.

Curaprox eksperten Prof. Dr. med. dent. Ueli P. Saxer siger: ”Hydrosonic easy er en tandbørste for alle dem, der gerne vil forbedre og vedligeholde deres tand- og mundsundhed så nemt som muligt.”

Be you

Pikante, friske smage.
Hvidere tænder

Læs mere Køb

Enzycal

Nænsom, mild, effektiv

Læs mere Køb

Karies

Nu er det på tide,
at du beskytter
på dig selv

Læs mere Køb