SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Vælg dit land Danmark Danmark
Gratis levering for alle ordrer over 350 DKK
Levering inden for 3-4 arbejdsdage
Sikker betaling med 3D Secure

Hydrosonic Black is white

Black is white er det nye sort

Til de stilbevidste… har tand- og mundsundhed fået en elegant makeover. Den sædvanlige nænsomme, effektive rengøringskraft fra Curaprox for renere, hvidere tænder. I en superstilet udgave.

Tre rengøringsniveauer – fra 22.000 til 42.000 vidunderligt blide børstestrøg i minuttet

Kraftfuldt batteri: Mere end 60 minutters tandbørstning i én USB-opladning – altid ved fuld styrke

Med to børstehoveder med kulfibre. Aktive kulfibre sørger for en blid whitening.

Perfekt rengøring: Selv af de områder, der er svære at nå, takket være Curacurve® - lille kurve, stor forskel

Kulfibre til en blid blegning

Curen®-fibrene på børstehovederne er dækket med aktivt kul. De hjælper med at fjerne misfarvningen fra tænderne uden at påvirke emaljen. Stilet, innovativ, nænsom blegning.

Enestående børstehoved design. Enestående rengøring.

Et enestående børstehoved design. Superfine, nænsomme Curen®-fibre – i stedet for konventionelle nylonfibre – som smyger sig om enhver tand for en effektiv rensning. Da børstehovedet er så lille… Kan alle områderne omkring dine tænder let nås.

Én knap, tre rengøringsniveauer – alle nænsomme

Skift niveau ved et tryk på en knap: 22.000 børstestrøg i minuttet for en nænsom tandkødsmassage. Op til 32.000. Endda 42.000 for den maksimale rengøringskraft. Alle niveauer er ganske nænsomme.

60 minutters whitening

Du kan børste dine tænder i 60 minutter eller mere med blot én opladning. Ydeevnen forbliver den samme indtil sidste sekund. Opladning foregår via USB. Kunne det blive nemmere?

En lille kurve… en verden til forskel

Curacurve® er en kurve på børsten på kun 10 eller 15 grader. Men den gør en verden til forskel. Nu kan du nemt rengøre de besværlige områder – bag på fortænderne, bag ved både de forreste og bagerste kindtænder. Det er, hvad der sker, når tandeksperter designer produkter til tandpleje.

Hydrosonisk ferie

Det er et rejsesæt. Den er let, den er kompakt, den er praktisk. Så kan du altid give dig selv den tand- og mundpleje, som du fortjener. Nu behøver din Black is white Hydrosonic aldrig at vige fra din side.

Tand- og mundsundhed. Superstilet.

Funktionalitet er afgørende. Men de stilbevidste vil have mere. Med Black is white Hydrosonic har tand- og mundsundhed fået en elegant makeover. Den sædvanlige nænsomme, effektive rengøringskraft fra Curaprox. Superstilet.

Whitening

Hvidere tænder.
Sundere tænder.

Læs mere Køb

Black is white tandpasta

Hej nænsomme tandpleje. Farvel misfarvninger.

Læs mere Køb

Black is white tandbørste

Nænsom. Effektiv. Smuk.

Køb