SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Vælg dit land Danmark Danmark
Gratis levering for alle ordrer over 350 DKK
Levering inden for 3-4 arbejdsdage
Sikker betaling med 3D Secure

Rejsesæt

Tand- og mundpleje – uanset hvor du befinder dig

En enestående, kompakt rejsetandbørste, 10 ml vældig frisk blegningstandpasta og to interdentalbørster med en smart holder. Den ultimative pleje til tand- og mundsundhed – uanset hvor du befinder dig.

CS 5460 rejsetandbørste: Hård mod plak. Kompromisløs nænsomhed for dine tænder og dit tandkød

[Be YOU.]-tandpasta: Beskytter og plejer tænder og tandkød. Bleger nænsomt og effektivt

CPS prime interdentalbørster: Effektiv tandbørstning i mellemrummene mellem dine tænder

Nu kan du altid give dig selv den pleje af tand- og mundsundhed, som du fortjener – uanset hvor i verden du befinder dig

Når dit tandkød forelsker sig

Hvorfor anbefaler tandeksperter CS 5460? To ord. Nænsom. Og effektiv… 5460 superfine tråde pakket sammen på børstehovedet for en enestående rengøringskraft. Den todelte rejseversion er en ny udvikling af vores klassiske design.

Mild blegning hver dag. Seks friske smage

Seks pikante smage. Seks livlige farver. Langvarig friskhed. Nænsom, naturlig blegning hver dag. En ny dimension inden for tand- og mundsundhed.

Den interdentale hemmelighed

Så hvad er hemmeligheden til enestående renlighed i de små mellemrum mellem tænderne, som er så svære at nå? Superfine, ekstralange, meget elastiske tråde. Nænsom og effektiv rengøring med et enkelt børstestrøg. Én gang om dagen.

Den perfekte rejsemakker?

Du går ikke på kompromis med din stil. Du går ikke på kompromis med din tand- og mundsundhed. Dine yndlingsprodukter fra Curaprox i din kuffert, i din bagage – eller i din lomme. Dette dynamiske, stilede rejsesæt måler kun 9,5 cm x 6 cm.

Ét rejsesæt. Seks smukke farver.

Det er et rejsesæt. Det er let, det er kompakt, det er praktisk. Dine tænder og dit tandkød kommer til at nyde rejsen lige så meget som dig. Men du har stadig en vigtig beslutning foran dig…

CS 5460

Den mest effektive tandbørste i verden?

Læs mere Køb

Rene Tænder

Den ultimative guide!

Læs mere Køb

Interdentalbørster

Lige midt i mellemrummene mellem dine tænder

Læs mere Køb