SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Vælg dit land Danmark Danmark
Gratis levering for alle ordrer over 350 DKK
Levering inden for 3-4 arbejdsdage
Sikker betaling med 3D Secure

BDC Biological Denture Care

Plejer tandproteser og bøjler

Med BDC lader du Moder natur plejer dine tandproteser og bøjler – og din tand- og mundsundhed – med citronsyre, havsalt og eukalyptusolie.

Renser med citronsyre og havsalt

Får dem til at se ud – og føles – som nye i flere år

Beskytter med eukalyptusolie

Naturlig, langvarig pleje

Kombinationen af citronsyre og havsalt opløser uden besvær madrester og plak. Modsat andre, mere barske rengøringsprodukter, skader BDC ikke plastikken. Så du sørger for, at dine tandproteser og bøjler ser ud – og føles – som nye i flere år.

Forseglet med et kys

Eukalyptusolie giver BDC et frisk, smagfuldt krydderi – samt helende, antiinflammatoriske egenskaber. Som om det ikke er nok, så forsegler og beskytter BDC også plastikken – inklusiv eventuelle mikrorevner – med en velsmagende mikrofilm.

Livets små glæder…

Giv dine tandproteser og bøjler den pleje – og glans – som de fortjener med Curaprox tandbørster. Det bliver en ren fornøjelse at fjerne madrester og plak – og vi garanterer, at plastikken ikke bliver ridset. Anvend BDC-børsten til tandproteser og bøjler og CS 5460 til bøjler.

Moder natur ved bedst.

Hos Curaprox starter vi altid med at spørge: ”Hvordan kan naturen hjælpe?” Det er derfor, BDC er så godt for din tand- og mundsundhed. Og det er derfor, BDC i årevis kan holde dine tandproteser og tandbøjler i en stand, der er så god som ny.

BDC: Hvad er forskellen?

Forskellen er naturlige ingredienser. Det er rengøringskraften fra citronsyre og havsalt. Og den ivrige beskyttelse fra eukalyptusolie. Ingen mikrorevner… Så ingen steder, hvor sygdomsfremkaldende stoffer kan gemme sig.

Citronsyre

Det er et af de bedste lægemidler fra naturen – og den vigtigste rengøringsingrediens i BDC 100 daily og BDC 105 weekly. Det gør det til en leg at nedbryde madrester, plamager og bakterier på tandproteser og bøjler – og forhindrer endda, at mikrorevner dannes. 

Eukalyptusolie

Eukalyptusolie giver den maksimale friskhed til dine tandproteser eller bøjler. Det er antiinflammatorisk. Og det forsegler og beskytter plastikken ved at danne mikrofilm.

Havsalt

Intet exceptionelt gourmetmåltid er komplet uden havsalt. Vi tror på, at det samme gælder for exceptionel rengøring af tandproteser og bøjler. Havsalt stabiliserer og øger den rensende effekt, som citronsyre har.

Behøver jeg virkelig at børste mine tandproteser eller bøjler?

Vi ved, at du gerne vil have, at dine tandproteser eller bøjler er virkelig komfortable. Så vi er sikre på, at du ikke har noget imod hurtigt og nemt at børste eventuelle rester væk, som BDC 100 daily og BDC 105 weekly har opløst og desinficeret.

Der skal nænsomhed til

Kemikalier kan angribe bakterier. Men de angriber også plastik, hvilket skaber mikrorevner – en yngleplads for sygdomsfremkaldende stoffer. Modsat andre anvender BDC naturligt citronsyre, havsalt og eukalyptusolie – for at fjerne madrester og bakterier. Og for at pleje tandproteser og tandbøjler.

CS 5460

Rengør og stimulerer tandkødet

Læs mere Køb

Implanter

Ordentlig tand- og mundpleje til mine implantater eller bøjler

Læs mere Køb

CS 708

Lader dig nå de besværlige områder

Køb