SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Vælg dit land Danmark Danmark
Gratis levering for alle ordrer over 350 DKK
Levering inden for 3-4 arbejdsdage
Sikker betaling med 3D Secure

Sjov, nænsom og effektiv

CURAPROX
BABY

Køb fire babyprodukter og få det billigste gratis.

Brug koden: BABY24

HVORFOR CURAPROX BABY?

Curaprox Baby-produkter arbejder i harmoni med din babys naturlige udvikling i stedet for at skade dens udvikling. Alle baby-produkterne er biofunktionelle - designet til at støtte vækst naturligt.


De spiller en vigtig rolle allerede på et meget tidligt tidspunkt - selv før den første tand bryder frem. 

Sutten lindrer smerter og beroliger takket være sin gennemprøvede biofunktionalitet, som understøtter og fremmer sund vækst samt korrekt udvikling af kæben, tænder,  nasal vejrtrækning og tandkød - alt sammen uden nogen negative bivirkninger.

Tandbørsten sikrer en nænsom rengøring af de første mælketænder. 

Bideringen afhjælper tandfrembrud. Den er samtidigt lavet så smart, at vi har integreret den med en træningstandbørste som forbereder dit barn på fremtidig tandbørstning.

SPECIALTILBUD: 3 + 1 GRATIS

Køb 4 produkter fra Curaprox Baby-sortimentet og få det billigste gratis!

Glem ikke at angive rabatkoden BABY24.Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at give din lille guldklump en sikker og effektiv mundpleje.

Skynd dig - tilbuddet gælder indtil 28. 4. 2024!

KØB NU

Rabatkoden gælder på curaprox.dk webshoppen fra 2. til 28. april eller så længe lager haves. Tilføj 4 Curaprox Baby-produkter til din indkøbskurv og indtast koden BABY24 ved kassen. Det billigste produkt fratrækkes automatisk. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller koder.